Volg Vitaliteitsnetwerk Nederland

De oorsprong

'Sportief bezig zijn' is mijn hele leven al één van mijn passies. Toen ik in een gekke bui eens riep voor mijn 50ste nog een marathon te willen uitlopen, besloot ik die uitdaging aan te gaan in New York. Wat volgde was een voorbereiding van ruim acht maanden die eindigde in tranen van emotie toen ik in New York over de finish kwam. Op dat moment had ik me zowel geestelijk als fysiek nog nooit zo vitaal gevoeld. Een gevoel dat voor mij de inspiratie is geweest om een netwerk van vitaliteit te creëren dat mensen inspireert en aanzet om gezond en gelukkig ouder te worden.

Michel Busman

Verkenner
Michel is initiatiefnemer van Vitaliteitsnetwerk Nederland en heeft een passie voor vitaal ouder worden en het verbinden van mensen en organisaties rondom het maatschappelijke thema vitaliteit.

Erik Bemelmans

Aanjager
Als spreker, als Happiness Scout bij de Erasmus Happiness Economics Research Organisation en als Vitalizer voor organisaties en mensen die willen floreren in wat zij doen, geeft Erik iedere dag betekenis aan datgene waarin hij gelooft. 

Michel Poulain

Ambassadeur
Belgische hoogleraar demografie Poulain is dé ontdekker van de Blue Zones en doet al jaren onderzoek naar het vraagstuk dat hem echt aan het hart ligt: waarom worden sommigen gezond stokoud en anderen niet. En zijn zoektocht is nog niet teneinde.

Mark Tuitert

Ambassadeur
Voormalig Olympisch schaatskampioen op de 1500 meter, tegenwoordig veelgevraagd spreker, dagvoorzitter en founder van First Energy Gum. Daarnaast is Mark een fanatiek voorvechter van een gezonde leefstijl.

Raad van advies

Onze Raad van Advies bestaat uit een aantal strategische partners die ons bijstaan met waardevolle kennis en ervaring. Zij helpen richting geven aan onze missie, visie en strategie en zetten hun netwerken in om Vitaliteitsnetwerk Nederland te laten groeien.

Raad van Vitalisten

Onze Raad van Vitalisten bestaat uit experts, voorlopers en dwarsdenkers uit het bedrijfsleven en de wetenschap. De Vitalisten helpen ons met de invulling van thema's voor de symposia en deep dives, agenderen actuele en relevante thema's op gebied van vitaliteit, amplitie en gezondheid,  geven inhoud aan de blauwdruk voor Blue Businesses en helpen met hun netwerken ons netwerk groeien.

GROUPE PIERRE & VACANCE CENTER PARCS

Erwin de Zeure

CSR Director
Google

Stijn Kuppens

Food Program Manager EMEA
Philadelphia

Babette Alberda

Coördinator Duurzame Inzetbaarheid
Vanderlande

Mike Lie-A Lien

Health Manager
EnergyPlatform

Thijs Koedam

Oprichter
Landen in je Lijf

Danny van der Linden

Oprichter
Mind5 Training

Roelien Luijt

Oprichter
Flink Veranderen

Barry Popma Boeke

Kwartiermaker
Radboud UMC

prof. dr. Maria Hopman

Hoogleraar Inspanningsfysiologie
KU Leuven

prof. dr. Michel Poulain

Hoogleraar Inspanningsfysiologie

Meer weten? Neem gerust contact op.

Het eenvoudigste is om ons even te mailen voor een afspraak.
We reageren dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen twee werkdagen.